Om Sanghaen

Sanghaen er et moderne buddhistisk center i København. Et sted hvor folk kan studere og praktisere metoder til udvikling, selvomsorg og overskud – alt sammen til glæde og gavn for den enkelte, såvel som for virksomheden og omverdenen på tværs af brancher og professionelle kompetencer.

Det er Sanghaens ønske at invitere og inspirere til at vi lever et meningsfuldt liv, hvor vi sætter pris på de dyrebare øjeblikke samt praktiserer omsorg, tapperhed og venlighed. Sanghaen er et fællesskab for buddhistiske visdom. Et levende omdrejningspunkt for studie og praksis af den buddhistiske lære. Gennem studier, meditation og refleksion får medlemmer, studerende og gæster mulighed for at lade sindet falde til ro og opnå højere grad af fred, klarhed og medfølelse.

Sanghaen er skabt og ledes af en af Danmarks førende buddhistiske lærere Marie Kronquist, som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness i ind – og udland. Marie er uddannet fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Hun er derudover en del af Shambhala traditionen og elev af Pema Chodron. Hendes fokus er at skabe velvære, sindsro og bevidsthed. Særligt fokuserer Marie på hvordan den buddhistiske lære kan bidrage til den moderne verden i erhvervsmæssig kontekst – og det er på den baggrund, at tanken om det fysiske åndehul og mødested Sanghaen er skabt og etableret.

Sanghaen - Buddha - meditation

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få nyheder fra Sanghaen direkte i indbakken via Marie Kronquist nyhedsmailen.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.