Betingelser

Købsbetingelser

Køb af klippekort skal ske via din personlige profil i vores system. Du kan købe klippekort til meditationer og online meditationer, eller ved direkte køb til arrangementer efter at have oprettet en brugerprofil.

Tilmelding til Meditation og Online meditation er obligatorisk via din personlige profil. For at kunne tilmelde dig et hold, skal du have et gyldigt klippekort til den pågældende holdtype eller et medlemskab.

Ved tilmelding til hold via klippekort reserveres et klip ved tilmelding.

Der kan benyttes følgende kort til betaling: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, JCB, Diners, Amex, Maestro og MobilePay.

Klippekort – 1 x Meditation

Klippekort med 1 klip skal bruges inden for 2 måneder. Pris 75 kr. Klippet kan bruges til meditation.

Klippekort – 1 x Online meditation

Klippekort med 1 klip skal bruges inden for 2 måneder. Pris 25 kr. Klippet kan bruges til online meditation.

Klippekort – 10 x Meditation

Klippekort med 10 klip skal bruges inden for 6 måneder. Kortet aktiveres den dato du køber det. Hvert klip kan benyttes til 1 gang meditation. Pris på klippekort med 10 klip er 650 kr.

Klippekortet er personligt og kan ikke deles.

Klippekort – 10 x Online meditation

Klippekort med 10 klip skal bruges inden for 6 måneder. Kortet aktiveres den dato du køber det. Hvert klip kan benyttes til 1 gang online meditation. Pris på klippekort med 10 klip er 200 kr.

Klippekortet er personligt og kan ikke deles.

Afmelding af hold (klippekort)

Er du forhindret i at komme til en session i Sangaen skal du huske at afmelde dig senest 12 timer før holdets start. For online meditationer er afmeldingsfristen 1 time før start. Ellers får du ikke det reserverede klip tilbage på dit kort. Afmelding skal ske via din profil.

Møder du ikke op til et booket hold, vil det reserverede klip også blive trukket.

Gavekort

Gavekort til Sanghaen kan bruges lige som modtageren har lyst til på vores hjemmeside.

Gavekortet er gyldigt i 2 år. Minimumsbeløb er 100 kr.

Vær opmærksom på at gavekort kun kan bruges til første betaling på et medlemskab, der skal derfor tilknyttes et betalingskort til fremtidige trækninger.

Fortrydelse af køb

Ved køb af klippekort og gavekort har du efter lovgivningen om nethandel 14 dages fortrydelsesret. Dog afskriver du dig retten til fortrydelse, hvis du benytter klippekortet til tilmeldinger eller gavekortet til køb mindre end 14 dage efter købet. Fortrydelse sker inden for de 14 dage ved at skrive til info@sanghaen.dk med angivelse af dit navn, e-mail, købsdato og beløb. Efter 14 dage er købet uigenkaldeligt bindende.

Medlemskab (ikke i salg pt.)

Et medlemskab til Sanghaen betyder, at du har fri adgang til alle meditationer der afholdes i Sanghaen samt online meditationer, måned efter måned.

Som medlem modtager du desuden en rabatkode, der giver 50% rabat på de faste events, der vil blive afholdt i Sanghaen.

Medlemskabet er aktivt fra den dag, du køber det. De første 3 måneder kan du ikke opsige dit medlemskab, og derefter har du løbende måned plus 1 måneds opsigelse.

Den dag du køber medlemskabet, betaler du for resten af måneden. Herefter betaler du hver måned for den kommende måned. Pengene bliver automatisk trukket fra din konto den 1. i hver måned, indtil du opsiger medlemskabet. Dette gøres direkte fra din profil.

Kvittering for køb sendes ud på mail, og er også at finde på din profil efter login. Her kan der også ændres betalingskort, når det ønskes eller det gamle er udløbet – besked herom vil sendes ud på mail samt fremgå på profilsiden.

Afmelding af hold (medlemskab)

Er du forhindret i at komme til en session skal du huske at afmelde dig senest 12 timer før holdets start. Hvis ikke dette sker, betales et gebyr på 50 kr. som automatisk trækkes med din næste betaling. Møder du ikke op til en booket session, betales ligeledes et gebyr på 50 kr.

Bero

Hvis du skal ud at rejse i en længere periode, eller af en anden grund ikke har mulighed for at komme i studiet men dog ikke ønsker at melde dig ud, kan du sætte dit medlemskab i bero. Dette koster 125 kr. og sker ved at du sender en mail til info@sanghaen.dk minimum 2 uger før du ønsker at pausen skal starte. Du kan maksimalt sætte medlemskabet i bero i 1 år.

Ventelister

Når du tilmelder dig ventelisten til et hold, vil du automatisk blive tilmeldt holdet, hvis der skulle opstå en ledig plads. Dette betyder samtidig at du derefter vil være tilmeldt på samme vilkår som beskrevet ovenfor ift. evt. afmelding og intet fremmøde. Ventelister udløber 12 timer før holdets start – og hvis der opstår ledige pladser derefter, vil tilmelding til holdet være efter først til mølle-princippet.

Aflysninger af hold

Vi forbeholder os retten til evt. at aflyse hold, ved for få tilmeldinger eller sygdom. Brugte klip, vil blive tilbageført ved aflysninger.

Retningslinjer i Sanghaen

Mødetid

Venligst gerne 10 minutter før start. Døren låses op 15 minutter før start af sessionen.

Husk at tjekke ind på skærmen i Sanghaen på det hold du er tilmeldt.

Værdigenstande

Husk at tage vare på dine værdigenstande. Sanghaen er ikke ansvarlig for mistede genstande.

Sanghaen

Rosenvængets Allé 8 st.tv.
2100 København Ø

info@sanghaen.dk

Sanghaen er en del af By Marie Kronquist, Unnerupvej 8B, Kolsbæk, 3200 Helsinge, CVR: 34302448

Cookie- og privatlivspolitik
Persondatapolitik

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få nyheder fra Sanghaen direkte i indbakken via Marie Kronquist nyhedsmailen.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.